Prinsenhof Groningen wijzigt per 1 juli 2017 haar openingstijden.

Na 5 jaar bouwen aan een mooi en waardevol bedrijf waar gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan wil Prinsenhof Groningen graag de volgende stap hierin nemen.
Hierdoor zal er nog meer focus komen op kwaliteit en gastvrijheid. 

Klik hier voor de vernieuwde openingstijden.

Voor grotere ontvangsten kunnen er uitzonderingen gemaakt worden op de genoemde openingstijden en –dagen.
U kunt hierover contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

GC Nieuw 2

 


Cocktail Bar.

Op donderdag tot en met zaterdag vanaf 17:00  staat een getrainde cocktail maker voor u klaar om voor, tijdens of na uw diner een perfecte cocktail te maken. Een Dry Martini, Whiskey Sour of Mai Tai zijn enkele klassiekers die we in stijl voor u bereiden.cocktail


Op vrijdag 17 april jl. had Prinsenhof Groningen de eer om Prinses Beatrix met een klein gezelschap te ontvangen in Restaurant Alacarte. Die middag bracht Prinses Beatrix een  officieel bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis, voorafgaand mocht onze hofhouding een lunch voor de Prinses en haar gasten verzorgen.

Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op deze dag en zijn zeer vereerd dat Prinsenhof Groningen dit mocht doen. 


Op donderdag 12 februari ontvingen wij met grote trots opnieuw een Booking.com award met een 9,4 over 582 gasten beoordelingen over het jaar 2014 van Steven Helder.
Dank aan onze gasten en dank aan ons fantastisch Prinsenhof team!