Grand Café


Op beide paasdagen serveren wij een uitgebreide Paasbrunch in het Grand Café.
Wij starten om 11:30 uur (u kunt arriveren tot 13:00 uur) en eindigen om 14:00 uur.
Tijdens deze ochtend ontvangen wij u graag met een glas Mont Marcal Cava of alcoholvrij huisaperitief en serveren wij u middels een buffet  een ruime selectie eiergerechten, vleeswaren, zuivelproducten en ambachtelijke broden. De kosten van de brunch zijn €34,50 per persoon, Kinderen tot 12 jaar €17,25.

Mocht u liever gebruik willen maken van een High Tea, dat kan. van 15:00 uur tot 17:00 uur (u kunt arriveren tot 16:00 )  Bij aankomst ontvangen wij u graag met een glas Cava Mont Marcal of alcoholvrij huisaperitief en kunt u gebruik maken van een buffet met uitgebreid assortiment aan huisgemaakte patisserie en sandwiches .
De kosten van de High tea zijn €19,95 per persoon, Kinderen tot 12 jaar €9,95 

U kunt via deze link reserveren o.v.v. “Paasbrunch” of “Paas High Tea”

Restaurant Alacarte

Op 16 April opent Restaurant Alacarte speciaal haar deuren voor een Paasdiner.
Wij serveren die avond uitsluitend een stijlvol 4-gangen Experience menu.
De kosten hiervoor zijn €47,50 persoon dit is inclusief een glas Mont Marcal Cava als aperitief.

Reserveren kan via deze link o.v.v. “Paasdiner”


Op vrijdag 17 april jl. had Prinsenhof Groningen de eer om Prinses Beatrix met een klein gezelschap te ontvangen in Restaurant Alacarte. Die middag bracht Prinses Beatrix een  officieel bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis, voorafgaand mocht onze hofhouding een lunch voor de Prinses en haar gasten verzorgen.

Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op deze dag en zijn zeer vereerd dat Prinsenhof Groningen dit mocht doen. 


Op donderdag 12 februari ontvingen wij met grote trots opnieuw een Booking.com award met een 9,4 over 582 gasten beoordelingen over het jaar 2014 van Steven Helder.
Dank aan onze gasten en dank aan ons fantastisch Prinsenhof team!

 

 

 


Hotel Prinsenhof aan het Martinikerkhof in Groningen is maandag door Gault&Millau uitgeroepen tot beste hotel van Nederland.

Gault&Millau is een onafhankelijke restaurant- en hotelgids. Ieder jaar reikt de gids een award uit aan het beste hotel en het beste restaurant van Nederland.

Historie
Volgens de jury is Hotel Prinsenhof erin geslaagd het historische karakter van het gebouw te behouden. 'Men is er bij de verbouwing (twee jaar geleden, red.) goed in geslaagd om hotellerie en gastronomie te combineren met het behoud van historisch erfgoed', aldus de jury.

Verrassing
Eigenaar Jacques Muller had het nooit verwacht dat zijn hotel er met de winst vandoor ging: 'We werden uitgenodigd voor een lunch in Amsterdam vandaag. Ik wist dat we genomineerd waren, maar ik had totaal niet verwacht dat ons hotel als beste uit de bus zou komen.' De andere twee genomineerde hotels waren het Waldorf Astoria-hotel in Amsterdam en Het Arresthuis in Roermond.

Muller vindt het een hele eer dat hij zijn hotel een jaar lang beste hotel van Nederland mag noemen. Het certificaat van Gault&Millau krijgt een prominente plek in het voormalige pand van RTV Noord. 'Het is ongronings om heel hard op de trommel te slaan, maar dit is te leuk om niet te vertellen', aldus Muller.

bron: RTVNoord